Diabetes-kävelyNarinkkatorilla

Terveydeksi! -Diabeteskävely NarinkkatorillaReipasta alkuverryttelyä kevään 2018 Diabeteskävelyn pohjaksi. Tästä on hyvä lähteä liikkeelle. Lämmittelyjumppa on luvassa tänäkin keväänä.

Pidemmät kävelyreitit. Klikkaa, niin näet suurempana.Tänä vuonna koko perheen Terveydeksi! - Diabeteskävelytapahtuma järjestetään sunnuntaina 10.10. klo 11.30-14.30. Mukana on entistä useampia yhteistyötahoja tarjoamassa tietoiskuja ja infoa. 

 

Kampin Narinkkatorilla vuosittain järjestettävän Diabeteskävelyn tarkoituksena on jakaa tietoa diabeteksesta, jota Suomessa sairastaa noin 10% väestöstä.

 

Kävelyn yhteydessä on myös mahdollisuus mittauttaa verensokeriarvonsa.

 

Roimasti kohonnut lukema edellyttää hakeutumista hoitoon, mutta lievästi kohonnut arvo saattaa kertoa vielä puhkeamattomasta diabeteksesta. Silloin mm. liikunta auttaa pitämään verensokeria tasapainossa. Säännöllinen liikunta saattaa jopa estää sairauden puhkeamisen.

 

Diabeteskävelyssä on valittavana kolme eri pituista reittiä 700 metristä neljään kilometriin.

 

Kävelyreittien kääntöpisteillä saa tarran, ja sitä vastaan saa lähtöpaikalle palattuaan diabeteskassin, joka sisältää tieto aiheesta.

 

Vuosien 2018 ja 2019 ja 2020 kävelyreitit näkyvät oheisissa kartoissa, jotka avautuvat klikkaamalla.

 

Paikallinen, lyhyt reitti. 

Kävelyn lisäksi Narinkkatorille pystytetyissä teltoissa on myös ilmaista arvontaa, on mahdollisuus liittyä Lions-klubiin ja lapsille Leot ovat rakentaneet temppuradan.

 

Diabetes-kävelyn järjestävät Pääkaupunkiseudun Diabetesyhdistys sekä paikalliset lionsklubit. Tänä vuonna mukana ovat myös Aivoliitto, Hengitysliitto, Sydänliitto, Suomen Syöpäyhdistys ja  Keuhkoterveyden asiantuntija Filha, Yksi elämä sekä Liikuta lasta.

 

Linkkejä:

 


  •  
  •