Diabetes-kävelyNarinkkatorilla

Antti Kaikkonen mukana Kellokosken diabeteskävelyllä

Innokkaita kävelijöitä oli mukava joukko.

Lions Club Kellokoski/Annat järjesti yhdessä Järvenpään Seudun Diabetesyhdistyksen ja muiden Tuusulan lionsklubien kanssa diabetes-kävelyn Kellokoskella lauantaina 12.10. 2019.


Kauniin syyssään paisteessa kävelylle lähtivät myös tapahtuman suojelija puolustusministeri Antti Kaikkonen ja Suomen Lionsliiton puheenjohtaja Aarne Kivioja.

 

Suomen Lions-liiton puheenjohtaja Aarne kivioja ja puolustusministeri Antti Kaikkonen. Kävelyn reitti kierteli Kellokosken koululta lähtien kauniita Keravanjoen rantamaisemia ja poikkesi myös Syvälahden Taidepolulle, josta oli mahdollisuus jatkaa joko Toimelantietä kartanon puistoon Prinsessapatsaan ja vanhan kartanon päärakennuksen ohitse uudelle padolle ja kauniin kirkkomme ohitse takaisin koulun pysäköintipaikalle.

 

LC Kellokoski/Annojen toimesta reitin varrella oli mahdollisuus ostaa pientä välipalaa kuuman juoman kera. Välipalasta saadut tuotot tullaan käyttämään yhdessä aiemmin kerättyjen lahjoitusten kanssa alueemme diabetesta sairastavien lasten ja nuorten piristämiseen pienillä muistamisilla, jotka suunnitellaan yhdessä Hyvinkään sairaalan lasten diabetestiimin kanssa.
Aila Toivonen